"ADAKAH PATUT KAMU MENYANGKA BAHAWA KAMU AKAN MASUK SYURGA PADAHAL BELUM SAMPAI KEPADA KAMU (UJIAN DAN CUBAAN) SEPERTI YANG TELAH BERLAKU KEPADA ORANG-ORANG YANG TERDAHULU? MEREKA TELAH DITIMPA KEPAPAAN (KEMUSNAHAN HARTA BENDA) DAN SERANGAN PENYAKIT SERTA DIGONCANGKAN (OLEH ANCAMAN BAHAYA MUSUH)"

SURAH AL-BAQARAH :214

Khamis, 17 Januari 2013

New thing i guess.

Assalamualaikum w.b.t..


salam sejahtera ke atas kamu....

semoga kalian sihat walafiat semuanya di bawah naungan-NYA..ameen..hihi..entry kali nie just saje saje je...ok sedar daa larut malam nie..erkk..sebenarnya memang dah ngantuk dan memang nak dekat pukul 3pagi untuk hari jumaat yang mulia ini...alhamdulillah..

yupp..hari jumaat baca surah al-kahfi tau...insya-Allah akan diterangi antara dua jumaat yang akan datang..-peringatan untuk semua termasuk laa aku-..ilmu harus dikongsi kann..so,amalkan ya..

So..yaa..aku dah buat twitter yang mana diminta/disuruh kakak kuuuuu...baru nak bermula..haha...sebenarnya tak nak buat pon..entoh la macam mana boleh nak terbuat plak..baru nak mula tapi tak tahu apa itu retweet cik akak ooii...langsung tak faham..banyak sangat ke bendanye..tapi bab2 letak gambar reti sangat laa plak aku ni..huhu..tau tau je kat mana..

sape2 yang ada tuu follow laa yekk..hehehe

nie gambar aku letak kat twitter..
ok,,selamat men'search yea..
nak tengok setepek..**tengok jew


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Thank's.

Budi bahasa budaya kita.

Treat me as how you want me to treat you..

Syukran jazilan...