"ADAKAH PATUT KAMU MENYANGKA BAHAWA KAMU AKAN MASUK SYURGA PADAHAL BELUM SAMPAI KEPADA KAMU (UJIAN DAN CUBAAN) SEPERTI YANG TELAH BERLAKU KEPADA ORANG-ORANG YANG TERDAHULU? MEREKA TELAH DITIMPA KEPAPAAN (KEMUSNAHAN HARTA BENDA) DAN SERANGAN PENYAKIT SERTA DIGONCANGKAN (OLEH ANCAMAN BAHAYA MUSUH)"

SURAH AL-BAQARAH :214

Selasa, 23 April 2013

Missed !!

Assalamualaikum w.b.tHari ini aku baru perasan sesuatu yang aku sendiri tak tahu dan tak tanya orang pula tu.. Huarggghhh.. -_-  Tension cenggini gayanya..  Sememangnya sudah mengetahui ada dalam senarai ipta tu..   Tulah rasa pelik je bila nak mohon tapi tak keluar course itu..  Lastly, mohon benda lain..  Ish ish..  (Masih banyak yang aku tak tahu sebenarnya ni) Rupanya kalau nak mohon TESL UITM tuuuuu kena beli no pin yang lainnn laaaaaaaa...  Sedih sedih tak pon..  Tapi atleast kita dapat try dan tahu temuduga itu macam mana kan..  Dapat menambah pengalaman ye dok.. (oh,bahasa pahang) ini senarai U yang semakan panggilan temuduga..
Kepada yang dapat tahniah dan buat yang terbaik untuk temuduga dalam masa terdekat ini..  Koranglah Guru2 pada masa depan.. ^_^ haha.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Thank's.

Budi bahasa budaya kita.

Treat me as how you want me to treat you..

Syukran jazilan...