"ADAKAH PATUT KAMU MENYANGKA BAHAWA KAMU AKAN MASUK SYURGA PADAHAL BELUM SAMPAI KEPADA KAMU (UJIAN DAN CUBAAN) SEPERTI YANG TELAH BERLAKU KEPADA ORANG-ORANG YANG TERDAHULU? MEREKA TELAH DITIMPA KEPAPAAN (KEMUSNAHAN HARTA BENDA) DAN SERANGAN PENYAKIT SERTA DIGONCANGKAN (OLEH ANCAMAN BAHAYA MUSUH)"

SURAH AL-BAQARAH :214

Selasa, 16 April 2013

Never Lasting

Bismillah..

Dan assalamualaikum kepada semua.. Ohh, tengah malam cenggini happy pula :) senyum tak perlu kata apa-apa..   Aku disini just nak tulis blog sebab esok nak balik rumah dah selepas hampir 3 minggu lebih kot duduk kat kuala lumpur di rumah kakakku untuk dijadikan babysitter buat sementara waktu sempena nak pindah rumah yang baru nie haa.. Dah duduk rumah baru ni alhamdulillah nak dekat 2 minggu.   (Baca satu nafas ok.)   tapi still barang banyak tak kemas lagi. dan mentang-mentang ada internet free ni engkau asyik meng-online je kerjanya.. haha,  rezeki jangan ditolak. ada depan mata lagi ni..   jangan mata duitan sudah !


Sekarang ni pukul 1.42 pagi aku dok tengoh melayan blog ni haa..  update apa yang patut.. huhuhu. bukan senang nak tulis nie..  memang la taip je tapi memerlukan kreativiti jugak untuk menarik blogger lain membaca kita punya ceritera cinta ni..  hehe :)  Dan ah, kerja aku semenjak jadi babysitter ni hanya menjaga my niece durrah yang nak masuk 2 tahun pada bulan 6 nanti.  Pindah rumah lain la tempat nursery dia.  Bila aku nak balik rumah esok mak dia hantar  tempat lain yang aku tak pasti kat mana,,   p/s: esok petang aku balik naik bas..   woot woot .. first time ever...  yang sure area sini je lah kot.. senang sikit dekat dengan rumah



budak chubby, makcu nk balik umah tokpa sok.. jadi budak baik ekk. *cium pipi makcu skit  muahh :D hei budak comel plus kiut miut abangnya yang ter-hyper keaktifannya yang selalu kenakalannya yang terserlahh teramatt sangatt.. hhhmmmm..



budak ini tengah khusyuk sangat tak leh kacau tengok upi ipin.

budak dua orang ni khusyuk sangatt tengok upin ipin tak habis-habis.
de pipi yg chubby..nak cubit je pipi duyyah tu


Nanti bulan 5 balik rumah tokpa.. *mood menyanyi.. jom kita mengundi, hei.. Entah dapat ke  tak nak pergi pesta buku antarabangsa nanti.. hahh tak kira nak jugak gi.. dah berangan gila sangat dah nie.. Hahh.. Sedap bau buku baru .. Books books i'm coming for yu ollss..


Titik .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Thank's.

Budi bahasa budaya kita.

Treat me as how you want me to treat you..

Syukran jazilan...